Over mij

Laetitia


Hoi, ik ben Laetitia en al sinds kleinsaf aan gepassioneerd door haar. Alle poppen zijn de revue gepasseerd om te dienen als model. Op school zat ik koordjes te vlechten die met plakband aan de schoolbank gekleefd werden. Al heel vroeg wist ik dus wat ik zou gaan doen, ik heb er dan ook  mijn job van gemaakt.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als gediplomeerd kapster. Na mijn opleiding voor all round kapster heb ik veel knip-, kleur- en techniek ervaring opgedaan in verschillende salons, alsook ervaring als salonverantwoordelijke. Daarnaast heb ik verschillende vakgerichte trainingen en workshops gevolgd. Opsteekkapsels zijn hierbij één van mijn specialiteiten.

Uiteindelijk heb ik dan de sprong gewaagd en ben ik zelfstandig gestart als kapster aan huis, regio Liedekerke - Denderleeuw.

Als kapster heb ik al met heel wat verschillende producten gewerkt. Mijn ervaring leerde me te kiezen voor producten die kwalitatief en aangenaam zijn. Door het gebruik van kwalitatieve kleurproducten, verzorgingsproducten, stylingsproducten en omvorming behoud je de veerkracht en natuurlijke volume in je haar, voor haar dat er gezond en stralend uitziet!